Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6988582860003718929\x26blogName\x3d1000+of+SECRETS+%E2%99%95\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ctnurhanys.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ctnurhanys.blogspot.com/\x26vt\x3d927785682510271414', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
Friends till my last breath insyallah :')
Sunday, November 11, 2012 | 1:14 AM | 0 speak(s)

Anaa , minaa and atul ... korang this year will be last for us ? aku harap sangat tahun nie bkn tahun terakhir aku dgn korang :') kalau boleh aku nk kite mcm selalu even korang dh pindah jauh dari aku..aku nk kite hangout mcm biase klau boleh , if korang turun ipoh please inform kt aku and kalau boleh aku nk jmpe korang serentak taknak lha jumpe sorang sorang..tak best lha mcm tue kan ? aku nk kite berkumpul mcm kite biase buad :) korang if korang dpt mne-2 teknik please inform to me okay ? aku nk jd orang pertama klau bole , hopefully kite dpt teknik yg sme kan? aku taknak berpisah dgn korang aku nk selalu ade kt sebelah korang wlaupun aku kadang-2 agak annoyying kan? selalu mrah korang aku tau aku nie panas baran jgak kan , aku suke membebel kt korang aku buad sume tue sbb aku sayang kt korang..korangg ingat tue ek :D aku sayang korang walaupun tak lame lg kite dh jarang jumpe okay , korang kne janji dgn aku jangan lupekan aku okay? aku taknak persahabatan putus kalau boleh aku nk kite sentiase contact okay ? kalau korang ad prob korang still boleh share dgn aku okay :) jgn risau aku still ad untuk korang wlaupun dh jauh...korang korang aku harap sangat korang takan berubah okay aku taknak kite tak kawan dh nnt tue yg pling aku tkut :/ btw aku tulis sume nie sbb aku tkut aku tak jmpe korang dh nnt and ksi surat mcm yg korang ksi kt aku..aku hargai ape yg korang dh buad kt aku and aku nk mintak maaf sebab selalu buad korang skit hati and suke marah-2 korang , im really sorry sayangs :/ insyallah kite akan berkawan smpai mati :*

there is nothing that can separate us apart destiny..
Thursday, November 1, 2012 | 12:30 AM | 0 speak(s)

next week is the last week of school..hanis sedih sngd klau dgr psal tue :( klau boleh hanis taknak abes sch lg thun nie , rmai kawan-II hanis yg nk pindah sch and leave me behind..guys please take me with you all hanis taknak pisah dari korang hanis sayang korang sngd-II  :/ hanya takdir je dpt pisahkan kite and now dh mmg takdir kan kite terpisah ? hanis tak boleh byangkan mcm mne life hanis tnpe korang mungkin hanis tak mcm sekarang kot , or maybe hanis akan berubah.. ohgodd i hate this situation , i really afraid if i have change and tak berkawan dgn korang dh nnt..hanis harap sngd kite takan berubah okay guys ? hopefully our friendship will lasts until my last breath okay ..hanis nk korang je jd kawan hanis , hanis taknak yg laen klau boleh :) every time hanis teringat psal nie msty hanis nanges hanis tkot sngd kehilangan korang :'( i love you all besties especially my beloved friends anaa , minaa and atul <3 depe sume nk pindah jauh dr hanis .. and yg laen jgak lha but hanis tak sure korang pindah ke tak , but hanis still sayangkan korang..



hanis taknak nie sume jd kenangan terakir buad kite sume , hanis harap persahabatan kite takan putus okay? i really and truly heart you all deeply okay hun..

Hello People
Sunday, October 21, 2012 | 6:20 PM | 0 speak(s)

Haii  :)


|
Hello To Yourself


Hello to myself hello to myself
Will you comfort me, saying don’t cry?
Hello to myself hello to myself
Will you tell me that I can do it?

Say It...

Cbox code here.


Listen...